Breaking
Pi. apr 19th, 2024

Na prvý pohľad by ste si toho možno ani nevšimli, ale Sarah McDaniel (20) má rozdielnu farbu očí. Ľavé je svetlo modré a to pravé žltohnedé. Mladé dievča je preto veľmi vďačným objektom fotografov a zaujímajú sa o ňu aj modelingové agentúry. Pohľad mladej Američanky je skutočne hypnotizujúci a navyše 100% prírodný.

„Každého, kto vyzerá jedinečne, nijako neupravujme v Photoshope. Verím, že nedostatky sú v skutočnosti krásne. Páči sa mi z nich robiť prednosti, či už ide o prostredie alebo modelku, „prezradil pre časopis Arsenic Gregorio Campos, ktorý je zodpovedný za posledný set fotografií krásne modelky.

Aj keď ide v súčasnosti o zatiaľ tak trochu neznáme meno, tak vám radíme si Sarah McDaniel dobre zapamätať. Iste to nebude trvať dlho a začne sa objavovať na titulke prestížnych časopisov.

Jedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očí

Jedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očí

Jedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očíJedno také, druhé onaké. Mladá modelka Sarah získava popularitu najmä vďaka zvláštnemu sfarbeniu očí

By Abel

Related Post