Breaking
Pi. apr 19th, 2024

Blíži sa ku vám vaša vysnívaná žena. Má plnú výbavu toho, čo potrebujete. Je veľmi šarmantná, zmyselná , vášnivá a inteligentná. A potom keď sa stretnete, vaše kroky budú viesť do spálne. Okolo vašej postele sa nachádzajú vonné sviečky, rôzne pochutiny a hračky, s ktorými si s ňou zahrajete rôzne erotické hry. Vaša vysnivaná žena si ľahne na posteľ a vy idete na predohru. Blížite sa k nej. A čo je ešte veľmi dôležité na žene? Musí vám hlavne dobre voniať. V dnešnom svete sa niektorí šialenci pretekajú o najväčšiu kuriozitu. A jednou z nich je pivo s príchuťou vagíny. Je toto, čo muži potrebujú ochutnať alebo totálne sprostosť?

Za všetkým hľadaj ženu ale tentokrát za tým hľadaj výrobnú technológiu k výrobe piva. Pivo obsahuje kvintesenciu ženskosti. Tajomstvo piva je vo vagíne. Prostredníctvom mikrobiologie sa všetky hlavné zložky, ktoré ženská „vôňa obsahuje“ dokáže vybrať a dodať do chuti piva. Vedia dostatočne oddeliť ženskú baktériu od ostatných, ktoré nám môžu uškodiť. Pre esenciu ženkosti si vybrali českú modelku Alexandru Brendlovú.

nanana

No a táto technológia určite nebude lacnou záležitosťou, preto sa rozhodli vyberať podporu na portále Indiegogo.com. Potrebujú 150.000 euro aby dokázali uvariť 16.600 fľašiek piva. Do konca projektu ostáva niekoľko dní, tak sa pozrite ako sa im darí a keď vás to zaujalo, tak to podporte 🙂
Výrobcovia sľubujú, že zažijete neopakovateľnú príchuť piva, akú ste ešte nepili.

 

By Vlna

Related Post