Breaking
Ut. apr 23rd, 2024

Koniec leta nám prináša vodotesné Bluetooth slúchadlá. Či už často športujete, cestujete alebo vás trápia neustále zamotané káble, tieto slúchadlá by mohli byť vhodným riešením.

KZ vodotesné Bluetooth slúchadlá: prečo sú výnimočné ?

Slúchadlá KZ sú jedným z najnovších produktov značky Zenith, mladého, ale veľmi sľubného výrobcu zvukových zariadení. Štýlový dizajn zaujme aj tých najnáročnejších zákazníkov – zatiaľ čo majú športový vzhľad, slúchadlá nie sú príliš rušivé „na tvári“ v porovnaní s inými športovými modelmi.

Vysokorýchlostný prenos

Vďaka Bluetooth čipu  CSR8645 s audio technológiou APTX, slúchadlá zabezpečujú rýchly a stabilný prenos dát  s nízkou spotrebou energie. Prehrávajú zvuk až na vzdialenosť 10-metrov od prehrávacieho zariadenia.

Vodeodolnosť IPX6

Aby výrobok získal známku IPX6, existuje mnoho testov, ktoré výrobok musí absolvovať. Minimálne tri minúty pod silnými vodnými tryskami, ktoré rozprašujú najmenej 100 litrov vody za minútu po celom vonkajšom plášti výrobku, rôzne testy tesnosti proti prachu, aby sa zaistilo, že výrobok je prachotesný. Je však dôležité podotknúť, že produkt so známkou IPX6 nie je ponoriteľný do vody.

Výkonná batéria

Od športových slúchadiel vyžadujeme dostatočnú výdrž, aby nám boli spoľahlivým spoločníkom pri športových aktivitách. 130mAh batéria zabezpečuje, že na jedno nabitie dokážu hrať až 8 hodín (až 100 hodín v pohotovostnom režime) Nabitie slúchadiel KZ z 0% na 100% trvá 2 hodiny.

Briliantný zvuk a kvalita

Slúchadlá sú vybavené kvalitou zvuku Hi-Fi. Vďaka technológie redukcie šumu CVC sú slúchadlá vhodné pre kvalitné rozhovory pomocou telefónu s minimálnym rušením okolitého hluku.

Komfort

Slúchadlá KZ sú mimoriadne pohodlné na nosenie. Vďaka mäkkým silikónovým vankúšikom pohodlne sedia vo vašich ušiach.

Bezdrôtové prevedenie

Obidve slúchadlá sú spojené káblom, komunikácia so zdrojom Bluetooth signálu sa uskutočňuje bezdrôtovo prostredníctvom rozhrania Bluetooth 4.2. Na kábli nájdete praktické mini diaľkové ovládanie, ktoré vám umožní jednoducho nastaviť hlasitosť, prepínať medzi skladbami a ďalšími funkciami.

Ľahká váha

Vážia iba 19 gramov – sú tak ľahké ako pierko, čo zabezpečuje, že počas tréningu sa môžte sústrediť len na váš pohyb a nemusíte sa báť, že vám z uší vypadnú.

KZ vodotesné slúchadlá Bluetooth: cena

Pôvodná cena za vodotesné slúchadlá KZ je 22,95 eúr, čo nie je najlacnejší artikel svojho druhu na trhu. Máme však skvelú informáciu. Teraz si ich viete zakúpiť za 17.40 eúr s poštovným zdarma.

KÚP TERAZ

Related Post