Breaking
Ut. apr 16th, 2024

Sú chvíle, kedy o svoj zovňajšok a vzhľad príliš nedbáme, pretože sú na svete aj oveľa dôležitejšie veci. Veď komu by sa chcelo večer pri telke nahodiť do obleku? Avšak v momente, keď opúšťame priestor svojho bytu, chceme byť in, módny, zladený… Možno nemyslíme na každé z týchto slov, ale tak či onak, nejdeme do práce v teplákoch a vyťahanom tričku. Aby ste boli vždy štýlovo oblečený, prinášame vám niekoľko tipov na vynovenie vášho šatníka.

 Nie je to žiadne umenie

Vybrať štýlové a módne oblečenie nemusí byť ťažké. Na neformálne stretnutia a pohodlie s priateľmi postačia rifle, tričko a bunda. Módnym trendom sú rifle s rôznymi nášivkami ale tiež vreckami na nohaviciach. Môžete si k nim vybrať nové tričko s potlačou.

Pri jeho výbere sa pokojne vydajte cestou zaujímavých farieb. Ešte viac dokonalé to všetko bude, ak vaše štýlové oblečenie doplníte jednofarebnou bundou. V zime môžete tiež siahnuť po mikine alebo svetri. Navrch si oblečiete vestu, teplú bundu alebo čoraz módnejší kabát.

 Ako sa zladiť?

Štýlové oblečenie musí navzájom ladiť, čo robí mnohým pánom a mužom dosť veľké problémy. Môžete mať na sebe samé kúsky podľa najnovšej módy a predsa nebyť dobre oblečený. Ak chcete svojím zovňajškom naozaj zaujať, dbajte o zladenie jednotlivých kusov odevu.

Základom sú nohavice. Najvhodnejšie sú jednofarebné. Na trhu nájdete nohavice aj rifle v rôznych odtieňoch. K jednofarebným nohaviciam potom jednoduchšie vyberte košeľu, tričko či polokošeľu v inom odtieni. Môžete pokojne siahnuť po pestrejších vzoroch. Ak viac obľubujete vzorované nohavice, myslite zasa na to pri výbere trička alebo košele, aby ste príliš nehýrili farbami. K štýlovému oblečeniu patria aj ponožky. Aj tie musia ladiť.

 Štýlové oblečenie, ktoré využijete pri každej príležitosti

K voľnočasovým aktivitám a športu patria tepláky alebo teplákové súpravy, ktoré určite využijete aj počas prichádzajúcej zimy. Navrch si vyberte pohodlné tričko alebo tielko, ktoré dobre saje pot. K letu zasa neodmysliteľne patria plavky a kraťasy, na ich nákup ale máte ešte čas.

V akomkoľvek momente nezabúdajte na správnu veľkosť a vhodné farby, potom sa vám určite podarí vybrať to najlepšie štýlové oblečenie.

Related Post