Breaking
Ut. apr 23rd, 2024

S istotou si všetci radi zaspomíname na nezabudnuteľné herné konzoly z dielne Nintenda, Atari alebo Segy a ich legendárne tituly. Ak hľadáte spôsob, ako sa vrátiť spomienkami do detstva, máme tu pre vás riešenie.Určite si všetci pamätáte časy, keď svet videohier vyzeral inak a tie najpopulárnejšie herné tituly sme mohli vidieť iba v 8-bitovom grafickom prevedení.

KÚP TERAZ – 16.80€ (poštovné zdarma)

Konzolu, ktorú priniesol výrobca Gocomma, vám umožňuje vrátiť sa do čias, keď ste svoj voľný čas trávili hraním hier, ktoré sú dnes vnímané a považované ako nostalgické klasiky. Cieľom nostalgického kúsku nie je používateľa očarovať grafikou alebo hrateľnosťou. Ide najmä o spomienky, ktoré sú spojené s hrami. Prenosná konzola na štýl klasiky Game Boy vám ponúka známe 8-bitové grafické rozhranie a 168 herných zážitkov rôzneho druhu.

Obľúbené skákačky, arkády, akčné alebo športové tituly si užije široké spektrum fanúšikov. Konzolu je  možné prepojiť s televízorom, čo vám umožňuje vychutnať si herný zážitok aj na veľkej obrazovke. Batéria ponúkne až 6 hodín nepretržitého hrania, pričom napájanie a dobíjanie je riešené prostredníctvom jednoduchého USB pripojenia.

Related Post