Breaking
Pi. apr 19th, 2024

Problémy s erekciou možno zo začiatku až tak nevnímate. Veď prečo aj, často sa za predčasným alebo nedostatočným uspokojením partnerky skrýva len niekoľko negatívnych faktorov, ktoré majú vždy svoju príčinu a po čase rýchlo odznejú. Ak si ale poradiť, ak je tento problém trvalého charakteru?

Na vyriešenie problémov s erekciou si môžete vybrať:

  • Lieky alebo pomôcky.
  • Cvičenie a zmenu životného štýlu.
  • Terapiu alebo poradenstvo.
  • Chirurgický zákrok.

V každom prípade, či už problém prichádza z vášho mozgu alebo z tela, riešenie na problémy s erekciou existuje.

Cvičenie alebo zmena životného štýlu

Ak sa budete držať pravidelných cvičení, alebo ak budete postupovať pri výbere zdravšieho životného štýlu rozumne, možno zistíte, že problémy s erekciou sa k vám už nevrátia. Okrem toho môžete spozorovať aj ďalšie výhody pre vaše zdravie. Takže ak si potrpíte napríklad na  sladkostiach, dobrou alternatívou môže byť kvalitná BIO čokoláda.

Poradenstvo alebo sexuálna terapia

Príčiny erektilnej dysfunkcie súvisiace s mysľou môžu ovplyvniť každého. Sú pravdepodobnejšie, ak sa u vás vyskytne erektilná dysfunkcia v mladšom veku. Hovoriť s terapeutom môže pomôcť niektorým ľuďom prekonať erektilnú dysfunkciu súvisiacu s týmito problémami, pravdepodobne navždy.

Rady odborníka vám môžu tiež pomôcť, ak vašu erektilnú dysfunkciu spôsobuje stres alebo ak máte problémy so vzťahom, ktoré môžu veci ešte viac zhoršiť.

Pozor na užívané lieky

Ak už užívate lieky, môže to znamenať, že vaše problémy s erekciou sú ich vedľajším účinkom. Nechajte preto lekára skontrolovať, či je to tá pravá príčina vašich problémov, a ak áno, možno bude potrebná alternatíva a potom zistíte, že vaša erektilná dysfunkcia úplne zmizla – alebo sa aspoň zlepšila. Lieky, ktoré môžu spôsobiť problémy s erekciou, zahŕňajú:

  • lieky na krvný tlak;
  • antidepresíva;
  • steroidy;
  • antihistaminiká.

Pamätajte, že aj keď sa rozhodnete pre inú možnosť, ako sú Cialis alebo iné lieky na erektilnú dysfunkciu či zariadenia, dajú sa vďaka priaznivému a neškodnému pôsobeniu už dnes užívať aj dlhodobo. Samozrejme, mali by ste byť aj pod kontrolou odborníka. Po čase a správnom prístupe sa ale môže všetko zmeniť a zlepšiť.

By Stramak

Related Post